Hogedrukreinigers

Koudwater hogedrukreinigers

Nilfisk heeft een koudwaterhogedrukreiniger voor iedere toepassing. Van relatief eenvoudige of routineklussen tot intensieve of speciale toepassingen, de serie van Nilfisk voldoet aan al uw wensen. Onze oplossingen zijn innovatief en veelzijdig en zijn uitgerust met een volledige reeks accessoires, zodat u altijd kunt rekenen op de beste prestaties.
Image
Image

Warmwater hogedrukreinigers

De MH-lijn is de eerste warmwaterlijn in de industrie waarbij het EcoPower-boilersysteem geïnstalleerd is voor meer efficiëntie, lagere uitstoot en lagere brandstofkosten. Binnen de gehele MH-lijn, van compacte apparaten tot high-end industriële systemen, kunt u rekenen op brandstofbesparingen, efficiënte reiniging, optimaal gebruik en een lage uitstoot.

Elektrische warmwater hogedrukreinigers

Het ergonomische en eenvoudig te gebruiken MH ontwerp is nu ook toegepast op een elektrisch verwarmde warmwaterhogedrukreiniger. Ideaal voor gebruik in omgevingen waar uitlaatgassen niet toegestaan zijn. De MH 5M E biedt verontreinigingsvrije warmwater reiniging.
Image
Image

Benzine- of dieselaangedreven hogedrukreinigers

Extra flexibel, geen elektriciteit en normale waterbronnen nodig. Benzine- of dieselaangedreven, ideaal voor de landbouw- of constructiematerialensector in verschillende locaties. Robuust, handig, uitgebreid, hoogwaardig.

Stationaire hogedrukreinigers

Vaste reinigingstoepassingen voor optimaal reinigen tegen optimale kosten. Misschien moet u de hygiënestandaard in een slachthuis, keuken of verwerkingsfabriek handhaven.
Image

Actiefolder

Bekijk de actiefolder via onderstaande link.
Image