Equa Belgium is een gevestigde waarde in de chemische industrie voor mobiele en vaste ontvettings- en straaloperaties.

Equa Belgium verleent technische ondersteuning voor industriële werkplaatsen.

Het bedrijf is een gevestigde waarde in de chemische industrie voor mobiele en vaste ontvettings- en straaloperaties.

Onze eigen innovatieve ontwikkeling, de EQUA FORCE , vervangt in éénmaal een heel gamma klassieke ontvettingssolventen en spuitbussen.

Meer dan 30 jaar ervaring in de automotive en chemische sector.Manuele sproeiwasinstallaties

De Equa Force power spray cabinets zijn reinigingsunits voor het manueel reinigen van mechanische en kunststof onderdelen. De te reinigen onderdelen worden via een zijdeur in de machine gelegd op een manueel draaibaar plateau. Hierna wordt de reinigingsunit volledig afgesloten en kan de ontvettingsoperatie starten zonder gevaar voor de operator of de omgeving. De operator kan via een voetpedaal een hogedruklans met warm water bedienen en het te reinigen onderdeel in een minimum van tijd volledig ontvetten. Van zodra de nu opgewarmde stukken de Equa Force 1 installatie verlaten drogen deze op zeer korte tijd volledig uit en zijn ze klaar voor onmiddellijke montage. Het waswater in de power spray cabinet wordt constant hergebruikt en door de machine automatisch gezuiverd van vaste partikels, olie en vet.


Sproeiwasinstallaties

Sproeiwasmachines zijn ideaal voor het automatisch reinigen van vervuilde onderdelen. De operator plaatst de onderdelen in de korf en selecteert het gewenste wasproces. Doordat het wasproces automatisch verloopt heeft de operator tijd om ander werk uit te voeren. Met de droogblaasfunctie kan u na de reiniging de onderdelen onmiddellijk hergebruiken.


Straalcabines

Injectorstralen is ideaal voor het precies stralen van kleine onderdelen en het egaliseren van oppervlakken.

Drukstralen is ideaal voor het stralen van grote onderdelen en het verwijderen van oude verflagen, corrosie,...

Nilfisk is wereldwijd leverancier van professionele reinigingsoplossingen. Ergonomisch en lagere totale operationele kosten!

Actiefolder

Stof- en waterzuigers

De industriële stofzuigers van Nilfisk zijn de optimale oplossing voor onderhoud, reiniging en productieautomatisering en bieden een nuttige oplossing voor de reiniging in krappe ruimtes en voor de verwijdering van gevaarlijke dampen en stof. Industriële stofzuigers zijn ook nuttig in situaties waar geen stofemissies toegelaten zijn, zoals ruimtes met stofgevoelige machines, laboratoria en cleanroomfaciliteiten.

Schrobzuigmachines

Door onze jarenlange ervaring in de industrie, kunnen we uitstekende schrobzuigmachines produceren waarmee u met hoge productiviteit effectief kunt reinigen. U kunt erop vertrouwen dat onze schrobzuigmachines een maximale levensduur hebben, weinig onderhoud en servicekosten vergen en extreem eenvoudig in gebruik zijn. Onze modellen variëren van kleine achterloopmachines tot grote opzitmachines en alles daar tussenin.

Hogedrukreinigers

De serie mobiele hogedrukreinigers van Nilfisk kunnen zelfs de moeilijkste situaties aan. U kunt op de apparaten vertrouwen bij een brede reeks toepassingen, waaronder in de landbouw, auto-industrie, bouw, verhuurbedrijven, voedingsmiddelenindustrie en productie en opslag.

Vaste reinigingstoepassingen voor optimaal reinigen tegen optimale kosten. Misschien moet u de hygiënestandaard in een slachthuis, keuken of verwerkingsfabriek handhaven. Of wellicht moet u metalen onderdelen in een industriële faciliteit ontvetten.

Veegmachines

Met de veegmachines van Nilfisk veegt u vuil op en houdt u stof onder controle. Onze serie varieert van stofvrij vegen voor toepassingen van iedere omvang en voor taken binnen en buiten. Veegmachines van Nilfisk zijn ontwikkeld om te werken onder zware omstandigheden. Ze zijn duurzaam en garanderen een hoge productiviteit.