Plastic straalkorrels

Beschrijving plastic straalkorrel LX 5250

De LX 5250 is chemisch inert. Het is daardoor een volledig milieuvriendelijk product in vergelijking met andere giftige chemische strippers. Daardoor wordt het chemische giftige afval aanzienlijk verminderd.

Toepassing plastic straalkorrels

De plastic straalkorrel LX 5250 is een ideaal straalmiddel voor oppervlaktebehandeling en reiniging in de luchtvaartindustrie.

Het stralen met de plastic straalkorrels LX 5250, ook wel "dry-stripping" genoemd, is mogelijk bij elke toepassing waar zeer hoge standaardnormen vereist zijn.

Het voldoet aan de hoge eisen van de vliegtuigindustrie, dankzij de met zorg geselecteerde grondstoffen en zeer strenge kwaliteitscontrole.

Deze straalkorrel bestaat uit een korrelvormige aminohars. De scherpe puntige deeltjes verwijderen lak, vervuiling of andere coatings, terwijl de integriteit van het substraat behouden wordt. Zodoende kunnen ook delicate oppervlakken, zoals aluminium, magnesium, samengestelde materialen e.a. behandeld worden, zonder onderhevig te zijn aan enige vorm van aantasting of beschadiging van het materiaal.